Zaterdag 02/04/2022 14.30 uur Waterwijk VR2 - 's-Graveland VR2 1-2 - ASC Waterwijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zaterdag 02/04/2022 14.30 uur Waterwijk VR2 - 's-Graveland VR2 1-2

Waterwijk VR2

1 - 2

Graveland 's VR2

13'
... (schot)
89'
... (schot)

Competitie

4e klasse D

Datum

2 april 2022 14:30

Scheidsrechter

M. Molleman

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Vanmiddag speelden wij de wedstrijd tegen 's-Graveland. Wij hadden er zin in want 's-Graveland staat onderaan dus kom maar op. Wat wel jammer was, was het feit dat er geen scheidsrechter beschikbaar was.  Toch jammer, een trotse club met 1400 leden maar geen scheidsrechter te vinden. Dan maar zelf fluiten. Niet fijn omdat je eigen team fluiten altijd gezeur geeft. Ook geen grensrechter vandaag. Geen ouder in de aanbieding dus dit moesten wij ook zelf oppakken. Twee trainers ingezet dus nog maar ééntje in de dug-out, armoede.
Maar we gaan beginnen. De wind komt een beetje van de zijkant dus dat geeft niet veel last, het zonnetje schijnt wel maar het is toch guur op het veld.
Nu ik zo tussen jullie insta merk ik hoeveel ruimte jullie hebben om de bal fatsoenlijk aan te nemen en in te spelen maar kennelijk is deze beleving bij jullie heel anders. Het wordt een spel van veel foute ballen en weer een beetje houtje touwtje voetbal. 's-Graveland doet vrolijk mee maar zij komen niet echt in de buurt van Nancy. Eén keer in de eerste helft, in de 13e minuut, en dan is het ook gelijk raak, 0-1.
Nog geen minuut later krijgen julie een corner. Onze specialist Larrissa neemt de corner en deze fladdert heel mooi in het doel, het is weer 1-1!!
Nu doordrukken, maar dat lukt niet. Er wordt wat gemopperd, door de tegenstanders maar zeker ook door jullie. Ik krijg het steeds minder naar mijn zin.  Veel commentaar op de leiding maar ik doe echt mijn best. Ook veel frustratie omdat het vandaag kennelijk niet lukt. Het is gelukkig rust. 
In de tweede helft hetzelfde beeld. Een strijd op het middenveld en twee zeurende ploegen. Jullie proberen aan te vallen maar de ballen bereiken onze spitsen niet op de goede manier. De afspraak is aanspelen in de diepte maar jullie spelen de bal steeds naar de verkeerde kleur. Ik mag nu als scheidsrechter niets zeggen maar het liefst zou ik er een paar flink wakker schudden. Jullie kabbelen naar het einde van de wedstrijd, nog een paar kansjes maar de keepster van 's-Graveland heeft een hele goede middag. De beste speelster op het veld vandaag. Als het bijna voorbij is, lukt het een speelster van 's-Graveland nog om één keer uit te halen. Deze bal vliegt er nog in ook, het is 1-2.  Verloren. Van een tegenstander die alleen maar bezig was om jullie te irriteren. En mij ook trouwens. En dat is ze heel goed gelukt.  Laten we hopen dat we het dieptepunt van dit seizoen nu eindelijk hebben bereikt want het wordt er niet leuker op zo. Aan jullie inzet ligt het zeker niet maar er moet wel beter worden gespeeld. Komende week maar lekker trainen en dan volgende week naar Buitenboy's. Een fijn weekend en tot de volgende keer!!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!