Zaterdag 14/05/2022 14.30 uur Waterwijk VR2 - WV HEDW VR3 1-2 - ASC Waterwijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zaterdag 14/05/2022 14.30 uur Waterwijk VR2 - WV HEDW VR3 1-2

Waterwijk VR2

1 - 2

WV-HEDW VR3

Assist: Fee Maijer
71'
... (e.d.)
80'
... (corner)

Competitie

4e klasse D

Datum

14 mei 2022 14:30

Scheidsrechter

D. Beertsen

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Vanmiddag speelden wij tegen WV HEDW. HEDW staat er lekker voor, ook ergens bovenin de competitie. In de uitwedstrijd werden wij destijds afgedroogd. Kijken of wij het vanmiddag anders kunnen doen. We moesten spelen op veld 3. Afgelopen week was dit veld kennelijk nog gebruikt bij militaire oefeningen want er lagen overal kuilen en het leek of er landmijnen waren ontploft. Ook het gras stond op hoogte "wilde tuin" dus echt strak voetballen zou niet lukken. Ook onze opstelling was passen en meten.  Een paar afzeggers in de verdediging dus dat wordt puzzelen.  
We gaan beginnen.
Vanaf het begin zitten we er lekker in. Ons counterspel begint weer op gang te komen. Janna kan alleen op de keepster af maar schiet helaas hoog over. Tot onze schrik blesseert Janna zich bij een volgende uitbraak aan de hamstring. Er komen nog wat kansen maar we zijn net niet scherp genoeg voor de goal.  Het is warm op het veld dus de scheids last een drinkpauze in. We gaan verder. Het spel gaat aardig heen en weer nu. Tot de 30e minuut. Fee krijgt de bal op de linkerhoek van de zestien van HEDW. Zij geeft de bal voor op Denise en zijn weet heel mooi te scoren. Het is 1-0.
Deze voorsprong weten we vast te houden tot de rust. Helaas valt ook Amber nog net voor de pauze uit met een enkelblessure.
In de rust veel rode koppies. Het is warm dus er wordt flink gedronken. Omdat we nog maar één wissel hebben zal de tweede helft zwaar worden. 
Jullie houden het goed vol. Alleen begint onze rechterkant aardig in het nauw te komen. De linkerspits van HEDW is steeds sneller bij de bal, Maud probeert van alles maar wordt er moedeloos van. We besluiten Maud te hulp te schieten en Lely op deze speelster te zetten.  Met tegenzin neemt Lely deze taak op zich maar nu even alles voor het team. Het gaat lang goed maar dan komt er toch een voorzet van deze speelster. En waar de spitsen van HEDW de bal steeds weer naast of over het doel schieten krijgt één van ons de bal ongelukkig op de voet en scoort in eigen doel.  Het is 1-1. 
Normaal gesproken zou dit een teken moeten zij dat jullie de schouders er onder zetten maar het tegendeel is waar. HEDW kan steeds vaker gevaarlijk bij ons doel komen.  Het is dat de spitsen hier steeds heel slordig mee om gaan anders was de score aardig opgelopen. Er komt nog wel één hele mooie solo van Denise met een heel mooi schot maar de keepster van HEDW weet deze bal te stoppen.
Dan een corner in de 80e minuut van HEDW. De bal komt voor bij de tweede paal. Er staan er daar genoeg van ons maar toch weet een speelster van HEDW de bal er in te koppen. Het is 1-2, we zijn verslagen. Met de tong op de schoenen halen jullie het einde van de wedstrijd. Kapot gespeeld en teleurgesteld.  Weet zo'n wedstrijd die heel anders af had kunnen lopen. Net even te veel "net niet" ballen en natuurlijk dat hete weer en dat armoedige veld. Jullie hebben jullie stinkende best gedaan maar het wilde weer net niet lukken vanmiddag. Nog twee wedstrijden en dan zit het seizoen erop. We gaan er nog wat moois van maken!! Een fijn weekend verder en tot de volgende keer!!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!