Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zaterdag 25/09/2021 TOS Actief VR2 - Waterwijk VR2 2-1

TOS-Actief VR2

2 - 1

Waterwijk VR2

... (penalty)
8'
20'
Janna van Bakel (afstandschot)
... (corner)
26'

Competitie

4e klasse D

Datum

25 september 2021 14:00

Scheidsrechter

E. Huffener

Accommodatie

Sportpark Middenmeer
Radioweg 63
1098NG
AMSTERDAM
tel. 020-6928314

Vandaag speelden wij in Amsterdam tegen TOS Actief. De start van de competitie. Na een bekertoernooi wat met ups en downs ging hadden we erg veel zin om aan de competitie te beginnen. We wilden het lieftst ook gelijk goed beginnen en na de laatste training zag het er ook goed uit. Woensdag werd er naar alle lust getikt, gecoacht en goed gespeeld. Dat is het spel wat wij willen spelen. Kijken of het vandaag, in het echt, ook zou lukken. Nou, ik zal het maar gelijk zeggen, en als je denkt dit wordt een positief verhaal, klik dan gerust weg, want het lukte voor geen meter. Wat hebben wij een slechte wedstrijd op de mat gelegd vanmiddag. Het lijkt wel dat wanneer er vreemde mensen op het veld komen, in dit geval gewoon elf tegenstanders, dat jullie niet meer kunnen en durven te voetballen. Slechte coaching, slecht inspelen, te zachtjes of juist veel te hard, veel zeuren tegen elkaar, dit was niet de afspraak. Tijdens twee drinkpauzes en de pauze in de rust probeerden we nog bij te sturen maar het hielp niet echt.
Eigenlijk kwamen we niet eens slecht uit de startblokken. We gingen steeds naar voren maar bij de zestien van TOS hield het steeds op. In de 8e minuut gaat een doorgebroken speelster van TOS onze zestien in, Bobbi greep volgens de scheidsrechter iets te robuust in, penalty! Deze werd benut en we stonden, alweer, vrij vroeg achter. Maar er was hoop. In de 20e minuut schoot Janna in de buurt van de zestien van TOS op het doel en deze bal vloog er prachtig in.  Gelukkig, we weten het doel nog steeds te vinden, het was 1-1. En dan gebeurd er iets wat moeilijk te begrijpen valt. Het meest gebruikte woord vanaf de kant, door trainers en speelsters op de bank, is het woord RUST!! Rust aan de bal, rustig de bal onder controle nemen voordat je verder gaat, rustig overspelen,  rustig kijken waar onze vrije vrouw staat, het was niet rustig te krijgen. Dan een corner van rechts van TOS. Een goeie corner en één van hun speelsters kon de bal bij de eerste paal heerlijk vrij inkoppen, 2-1.  
In de tweede helft hetzelfde beeld. Geprobeerd om 4-3-3 te spelen maar onze aanvallen waren volstrekt ongevaarlijk,. Steeds eindigden onze aanvallen rechts van het doel van TOS in de hoek. Heel makkelijk te verdedigen. Ook zij werden niet meer echt gevaarlijk. Achterin hadden wij het goed onder controle en Nancy pakte nog een paar goede ballen. Dankzij haar bleef het bij 2-1.
Heel jammer dat het zo gelopen is vanmiddag. We hadden er echt veel meer van verwacht. Is er dan niets positiefs te melden. Natuurlijk wel. Over jullie inzet valt echt niets te klagen. Jullie blijven maar doorgaan en proberen en dat is mooi om te zien. Het is alleen zo zonde als al deze energie nergens toe leidt. Ook worden zaken in de pauzes gelijk rechtgezet. Zo was er een moment dat Nienke het veld af kwam lopen omdat zij geen zin had om op haar vrije zaterdag op deze manier te spelen met al het gemopper. Dan wordt er wel even over gesproken tijdens de rust en gaat het daarna een stuk beter. Dus, laten we het er op houden dat we als team volwassen genoeg zijn om er met elkaar het beste van te maken maar dat het voetbal misschien ook nog wat volwassener moet gaan worden.  We gaan er aan werken!! Zo, en nu neem ik zelf even rust, ik denk dat het mij wel gaat lukken. Tot volgende keer!!! 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!