Zaterdag 20/11/2021 14.30 uur Waterwijk VR2 - Zuidvogels VR2 2-1 - ASC Waterwijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zaterdag 20/11/2021 14.30 uur Waterwijk VR2 - Zuidvogels VR2 2-1

Waterwijk VR2

2 - 1

Zuidvogels HSV De VR2

18'
... (corner)
Fleur van Steenoven (vrije trap)
30'
Fee Maijer (volley)
64'

Competitie

4e klasse D

Datum

20 november 2021 14:30

Scheidsrechter

I. Djebbi

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Vandaag spelen wij thuis tegen de dames van Zuidvogels. Zuidvogels staat net boven ons in de middenmoot dus we zijn aan elkaar gewaagd. Als we vandaag winnen gaan we erop en erover! Het was lastig om voor vandaag een team bij elkaar te rapen. Veel speelsters op vakantie, druk met school of geblesseerd. Gelukkig wilde Nouk, de zus van Maud, na haar eigen wedstrijd met de MO17-1 ook nog wel even bij ons aansluiten. Je hebt heel goed gespeeld Nouk, bedankt hiervoor!! Ook Frankey is weer aan het opkrabbelen dus zij kon ook aansluiten vanmiddag. Het is koud en nat vanmiddag maar we gaan aan de slag.
We starten heel goed en langs de kant zie je dan gelijk dat het waarschijnlijk allemaal wel goedkomt vanmiddag. Vantevoren waren wij gewaarschuwd voor het fysieke spel van Zuidvogels. Wij spraken af dat jullie je niet uit de tent zouden laten lokken en dat gaat heel goed. De spits van Zuidvogels fungeert als aanspeelpunt maar met een fitte Nienke in je nek heb je een rotmiddag. Ze vindt het steeds minder leuk en gaat een paar keer gemeen door op speelsters van ons. Bij één van deze actie's raakt Maxine geblesseerd en voor haar is de wedstrijd over en ook Meenu vliegt een keertje door de lucht. Jullie laten je niet van de wijs brengen. Jullie spelen de bal goed rond en we hebben een speelster over op het middenveld. Lely maakt hier dankbaar gebruik van en bemoeit zich steeds met de aanval.  Ook Fleur heeft het naar haar zin, de één na de andere prachtige pass vliegt over het veld. Dan de 18e minuut. Zuidvogels heeft een corner gekregen vanaf onze rechterkant. De bal komt voor het doel, wordt half geraakt door een paar speelsters en stuitert via een knie van een Zuidvogelspeelster in de rechterbovenhoek.  Het staat 0-1, zo onterecht!
Jullie laten je niet uit het veld slaan en gaan vol in de aanval. In de 30e minuut wordt één van jullie neergelegd op ongeveer 20 meter van het doel van Zuidvogels. Fleur ziet deze vrije trap wel zitten. De keepster van Zuidvogels zet de muur neer maar Fleur heeft het al gezien. Ze schiet de bal met een mooie boog om de muur heen zo in de linkerbovenhoek van het doel, het is 1-1!! Wat een mooie vrije trap Fleur!!
We spelen de eerste helft zonder verdere problemen uit.
In de pauze is iedereen dik tevreden. Jullie spelen goed en het kan niet verkeerd gaan zometeen. We krijgen wind mee en we hebben de indruk dat Zuidvogels er doorheen zit. We pakken de draad weer op.
Zuidvogels komt niet meer weg van eigen helft. Als hyena's hangen jullie rond de zestien van Zuidvogels maar ze komen er niet meer uit. Iedere doeltrap voeren jullie de druk nog verder op en we krijgen steeds de bal. Dan de 64e minuut. Fee staat op het middenveld op ongeveer 30 meter van het doel van Zuidvogels. De bal wordt weggewerkt uit de zestien van Zuidvogels. De bal gaat stuiterend in de richting van Fee. Feen aarzelt geen seconde en neemt de bal vol op haar rechtervoet. De bal vliegt als een afgeschoten raket met een boog over de keeper in het doel. Wat een fantastisch doelpunt, dit zie je niet vaak op veld 2 van Waterwijk, het is 2-1!!. Prachtig gedaan Fee!! En dan is de ban helemaal gebroken. De moed zakt in de schoenen bij Zuidvogels en ze komen niet meer in de buurt van Nancy die enorm staat kou te kleunen in haar doel. We voetballen de wedstrijd rustig uit, krijgen nog een paar kansen maar deze vliegen er niet meer in. Jullie hebben gewonnen!!
Ik was de afgelopen week best wel ongerust over deze wedstrijd omdat er steeds meer speelsters afvielen. Maar jullie hebben het fantastisch opgevangen. De meesten hebben een hele wedstrijd gespeeld en hebben dat geweldig volgehouden.  Ik schreef het vorige week ook al, als jullie op  deze manier voetballen dan kunnen jullie iedereen verslaan. Veel strijd en inzet en gewoon heel goed samengespeeld, ontzettend goed gedaan!! Voor nu maar weer de voetjes omhoog en lekker op de bank en dan gaan we volgende week weer op pad!! Tot de volgende keer!!!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!