Zaterdag 11 /09/2021 15.30 uur De Meer VR2 - Waterwijk VR2 3-0 - ASC Waterwijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zaterdag 11 /09/2021 15.30 uur De Meer VR2 - Waterwijk VR2 3-0

Meer De sv. VR2

3 - 0

Waterwijk VR2

... (solo)
5'
... (solo)
7'
... (kopbal)
14'

Competitie

Vrouwen beker zaterdag poulefase Groep 3 40

Datum

11 september 2021 14:30

Scheidsrechter

L. Duijndam

Accommodatie

Sportpark Drieburg
Drie Burgpad 9
1097HK
AMSTERDAM
tel. 020-6947472

Vanmiddag ging de reis naar Amsterdam, we speelden tegen de dames van De Meer. Afgelopen week was Louis van Gaal hier nog geweest dus we waren gewaarschuwd. En we waren al gewaarschuwd want vorige week had De Meern met 15-0 van Zuidvogels gewonnen. Tijdens het voorgesprekje met de trainster van De Meern bleek dat zij echt niet zo goed waren maar dat Zuidvogels er niets van bakten, jaja....... We waren vandaag met 17, alleen Noemy en Fee waren niet van de partij. Er waren verder nog wel wat pijntjes hier en daar maar er kon gespeeld worden. Ook Nancy was er weer bij, haar herstel lijkt sneller te gaan dan verwacht dus dat is mooi. Gelukkig was Bart bereid te vlaggen vanmiddag maar waar zijn toch die enthousiaste vaders gebleven? We kunnen beginnen.
Nou,  De Meer begon en wij wachtten even af hoe dat allemaal in zijn werk zou gaan. We liepen veel te veel achter de feiten aan, lieten gaten vallen in de dekking, kort gezegd, het was niet best. En daar komt gedonder van. Ik ga er niet te veel over zeggen maar de tegendoelpunten vielen in de 5e, in de 7e en in de 14e minuut. Zo, tot hier de minpunten.
Misschien nog een beetje moe van de reis naar Amsterdam of toch te veel respect voor de tegenstander, sommigen speelsters van De Meer hadden hun kindjes meegenomen, de angst om lekker te gaan voetballen bleef een beetje hangen. En als het dan al niet lekker loopt en je bent niet helemaal in shape, ja, dan vallen er blessures. Janna viel uit met een blessure, Tamar moest naar de kant, en zo ging het rap met de wissels. Dit moest echt anders.
En dat gebeurde ook. Het roer ging om en jullie gingen wat feller voetballen. We konden eindelijk wat combineren en Anna en Denise konden voor wat gevaar zorgen. Maar echt schoten op het doel kwamen er nog niet van. Het werd rust.
In de rust even de koppen bij elkaar en de puntjes wat op de i gezet. Het moest wat pittiger en wat meer met de beuk erin. En dat gebeurde. Nienke stroopte haar mouwen op, we weten allemaal wat dat betekent, Maud drukt haar bril nog iets vaster op haar neus en Frankey gooide nog wat overtollige ballast uit haar maag in de bosje. We gingen aan de slag.
En dan gebeurd er toch iets moois binnen dit team, de voeten worden niet meer teruggetrokken in de duels, we gaan ook duwen en trekken en er komt wat meer pit in ons spel. Ineens weten we de vrije man wel te vinden en wordt er lekker gecombineerd. De Meer krijgt het moeilijk en weet het even niet meer.  Een paar keer gaan Anna en Denise richting het doel van De Meer maar weten de klus niet af te maken, het blijft 3-0. Ons felle spel eist wel zijn tol. Maxine maakt een rare buiteling en komt rottig terecht op haar enkel en Bobbi krijgt ook een net even te hard tikkie. Maar ook bij De Meer vallen gewonden dus het gaat wat dat betreft lekker gelijk op. Eigenlijk verdient Anna nog een penalty maar de scheidsrechter deed mee aan de wedstrijd welke scheids het minst zou fluiten vanmiddag, en dit was echt een kanshebber. Het is tijd, in de allerlaatste seconde lukt het Maud toch nog gewond te raken door de bal via haar oor en bril tegen te houden maar dan is het toch echt klaar. Een evenwichtige wedstrijd met een eerste kwartier om te vergeten. Maar de spirit zit er lekker in en het is ook gezellig met elkaar langs de lijn dus we gaan gewoon lekker verder. De Meer speelde het spel wat wij ook graag willen spelen, lekker vrijlopen, tikken op de vrije vrouw, rust.  We gaan hier lekker aan werken de komende tijd en met goede moed naar Zuidvogels. Tot de volgende keer!!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!