91'

2e klasse B

3 oktober 2020 12:45

Onbekend

Je zou zeggen wat is dat nu voor een tekst om een verslag van de wedstrijd van de Zaterdag 2 mee te beginnen?

Nou dat zal ik u vertellen. Dat was namelijk de titel van een kostelijke film uit 2000 met in de hoofdrol Jim Carrey. Hij speelde daarin een personage met 2 persoonlijkheden of anders gezegd 2 gezichten. En laat dat nu het wedstrijdbeeld van onze mannen zijn tegen de gasten uit Ouderkerk. Niet om de gasten te kort te doen, want zij gingen dik verdiend met een 0-1 voorsprong de rust in. Maar het spel van onze mannen in de 1e helft was op zijn zachts gezegd niet best. Geen beleving, slechte passing en veelal stilstand in het positie spel.

Oké, er was amper support langs de zijlijn (1 van de maatregelen Ivm de Corona, gelukkig waren de vaders van Rick Groenhard en Mark Heeres en ook Mark de Boer bereid om het spel achter het hek de wedstrijd te aanschouwen. Dank heren Top👍) Dit alles was geen excuus om zo te spelen. Gelukkig was het besef in de rust bij de mannen dat er in de 2e helft uit een heel ander vaatje moest worden getapt.

Goed wakker geschud door Rik, begonnen de mannen energiek aan de 2e helft. De beleving was er weer, de passen kwamen aan en er was weer beweging.

Met een prachtig schot in de rechter bovenhoek door Djurre werd het 1-1 en daarmee was het verzet van de gasten gelijk gebroken. Dit was het startsein voor een reeks aan doelpunten. Nog een keer Djurre, 2 x Nicky ( welkom in ons team😉) 2 x Jerry ( daar is ie weer😊) en 1 x Mark zorgden er voor dat er 7 doelpunten werden gescoord. En ja de gasten deden ook nog 2 x mee zodat de eindstand 7-3 werd. Al met al, eind goed al goed en kon er met een grote smile op het gezicht de kleedkamer worden opgezocht.

Omdat de kantine de komende tijd is gesloten (ook zo een maatregel😒) zijn de meeste van de mannen na afloop maar een biertje bij Huub en Jennifer gaan halen🍺 tenslotte moet er op worden gedronken. Een wedstrijd bestaat namelijk uit een 1e, 2e en ook 3e helft.

Om het verslag met glans af te sluiten even het volgende, door deze zege hebben de mannen al hun 11e achtereenvolgende competitie overwinning behaald.

In dit nieuwe seizoen met 9 uit 3 aan de kop van de ranglijst. Mooie mijlpaal mannen. Let's go forward!