Zaterdag 10 november 2018 13.15 uur Buitenveldert MO17-5 - Waterwijk MO17-1 0 - 4

Buitenveldert sc. MO17-5

0 - 4

Waterwijk MO17-1

10'
24'
Emily Eijpe (schot)
47'
54'

2e klasse 08

10 november 2018 13:15

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd tegen Buitenveldert op het menu. En ik zeg niet voor niets menu want na de wedstrijd is er bij Buitenveldert altijd bami met kip.  Lekker natuurlijk maar nu eerst de wedstrijd.
We waren niet compleet vandaag. Babette moest werken en Nienke en Robin hadden andere dingen te doen. Ook Sylvana was niet helemaal fit maar zij was er gelukkig wel.
We speelden op veld 3, naast de tram en af en toe een gele helikopter die langs kwam. De herfstsfeer zat er goed in op dit veld want het grootste gedeelte van het veld lag onder de afgevallen bladeren. Voldoende afleiding dus maar nu gaan we ons dus echt even op de wedstrijd concentreren.
De scheidsrechtercoördinator himself floot onze wedtsrijd en hij had twee scheidsrechters in opleiding als assistenten langs de lijn. Dat kon dus niet meer fout gaan. Eigenlijk vanaf het begin konden wij ons volledig op de aanval storten. Via de vleugels was het iedere keer er langs en dan met een voorzet onze spits in stelling brengen. Dat laatste lukte niet altijd maar het leverde wel wat kansen op. In de 10e minuut brak Janna door over rechts en zij schoot, eigenlijk met een slap schotje, op het doel. De keepster verkeek zich op de rollende bal en het was 0-1.  In de 24e minuut werd Emily in de zestien aangespeeld en zij legde de bal eens even lekker voor haar rechtervoet. Een hard schot langs de keeper en het was 0-2. We bleven in de aanval maar we scoorden niet meer voor de rust.
In de rust weer tevreden gezichten. Niet alles ging goed maar echte zorgen maakten wij ons niet. Nog een paar doelpuntjes er bij zou lekker zijn.
We begonnen de tweede helft waar we gebleven waren. Veel in de aanval maar het laatste zetje konden we steeds niet geven. Een tegenvaller was dat Chyenna na een paar minuten op moest geven. Zij had last van haar knie gekregen en kon niet meer verder. In de 47e minuut lukte het ons te scoren. Janna zette door vanaf de middenlijn en schoot vanaf de zestien op het doel. Niet al te hard maar wel te hard voor de keeper, 0-3. In de 54e minuut kregen wij een corner. Deze werd genomen door Larissa. Hij viel voor de voeten van Tessa. De keeper probeerde de bal te pakken maar Tessa kon de bal nog net doortikken naar Janna.  Janna dacht niet na en schoot de bal keihard in de touwen, 0-4! Een paar minuten later. Een mooie dieptepass en Emily en Lotta er achteraan. Emily stond buitenspel maar Lotta niet. Lotta nam de bal mee en schoot de bal lekker langs de keeper. Een prima doelpunt, maar............. afgekeurd. Buitenspel! Dat klopte niet, maar ja, niets aan te doen.  We probeerden nog een paar keer aan te vallen. Zo af en toe kwam Buitenveldert ook naar voren maar Nancy had het vandaag niet superdruk. Onze verdediging had de boel goed op slot en er kwam weinig doorheen. Het begon een beetje te regenen en eigenlijk waren we er allemaal wel klaar mee. Eindstand 0-4. Jullie hebben weer lekker gevoetbald. Sommigen een hele wedstrijd maar qua conditie zit het volgens mij wel goed. De puntjes zijn weer binnen, we zijn lekker bezig.  We zijn weer trots op jullie!! Tot volgende week!