Martin Nijs

Accommodatie

Onbekend

Vandaag speelden wij thuis tegen WV-HEDW. De omstandigheden waren goed, veld 1, kleedkamer 1 en een topscheidsrechter. Tel daar het lekkere weer bij op en het vele publiek en je hebt gewoon een hele fijne middag. Nu nog lekker voetballen en het feest is compleet.
Omdat we donderdag niet zeker wisten of alle speelsters er zouden zijn in verband met ziekte, schoolbezoek en een familieweekend, hadden wij om hulp van Jaimy en Fee van de MO19-2 gevraagd. Bedankt voor jullie ondersteuning dames, lekker gevoetbald!!  Al met al waren we toch met 16 dus de bank zat lekker vol.
De wedstrijd begint. Ik zei het nog. Laten we nu een keer vanaf het begin scherp spelen en er bovenop zitten. Jahhaaaaah, hoorde ik! Nou, niet dus. In de 4e minuut een aanval over links van de tegenstander en de bal lag er al weer in bij ons, 0-1 achter!  Dan toch maar gaan voetballen. In de 18e minuut een doorbraak van Janna over rechts, een venijnig schot en de stand was gelijk, 1-1! Doorgaan dames! In de 33e minuut, wederom Janna die over rechts naar voren gaat en een mooie voorzet geeft. Emily kan er net niet goed bij maar gelukkig stond Chyenna er ook nog, 2-1. Dan is het rust. Weer de vertrouwde taferelen rondom de dug-out. Hier en daar wordt even lekker bijgepraat, er wordt wat gedronken, het stinkt naar maiscrackers en we hebben het eigenlijk wel weer gezellig. Er is zelfs patat voor de liefhebbers dus weer niets te klagen. En oh ja, laten we in de tweede helft maar weer wat scherper gaan spelen.
Zo gezegd en zo gedaan. We gaan direct vol in de aanval en daar heeft de tegenstander eigenlijk geen antwoord op. In de 44e minuut een corner vanaf links. Larissa neemt de corner, hij draait er lekker in, over het veel te kleine keepertje, en ja hoor, in het net. Een ouderwetse inswinger, waar zie je ze nog, 3-1! Dan in de 50e minuut. Een aanval van ons. De bal komt in de zestien en Emily kan de bal intikken. Dit lukt niet maar dan is daar altijd Chyenna nog en zij schiet de bal in het doel. 4-1! Hierna wordt het een beetje open huis bij WV-HEDW. We krijgen nog kansen maar scoren is vandaag een probleem. Nog een loeiend schot van Robin wat net naast gaat. Frankey nog even in de spits maar ook zij heeft vandaag weinig geluk.  Nog even een beste redding van Nancy op een per ongeluk doorgebroken tegenstander maar hier blijft het bij. 4-1, Een mooi resultaat in een toch wel moeilijke wedstrijd.  En dan hebben wij het vaak over de afmakers maar ik wil vandaag ook een groot compliment geven aan de "doordouwers" achterin en op het middenveld. Allemaal goed gespeeld, we gaan echt lekker zo, volhouden zou ik zeggen. We zijn weer trots op jullie. Tot volgende week!!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!