Waterwijk JO17-1 - AFC JO17-1 uitslag 2-1

2 - 1

AFC JO17-1

4 september 2018 19:00

Onbekend

Waterwijk speelde afgelopen dinsdag tegen het in de eerste divisie uitkomende AFC JO17-1 en het werd een spannende wedstrijd.

Onze ploeg heeft in de voorbereiding al goede wedstrijden gespeeld tegen andere eerste divisie ploegen.
DEM (4-0 winst), Go Ahead Eagles (2-2) en Hollandia (3-1 verlies) waren de tegenstanders.

Tegen dezelfde ploeg werd aangetreden waar onze “oude” JO17-1 vorig seizoen in de laatste wedstrijd het kampioenschap verspeelde.
Later promoveerde Waterwijk JO17-1 via een spannende nacompetitie toch naar de tweede divisie waar wij dit seizoen gaan uitkomen.

In een open eerste helft waarbij beide ploegen kansjes kregen, scoorde aanvoerder Zakaria Fatihi mooi uit een vrije trap.
Tweede helft na veel wisselingen in beide ploegen was het rommelig en wist AFC de 1-1 te scoren
Een mooie actie van Jayden Turfkruier leidde tot een kans die door Joshua Ajah goed werd benut.
De eindstand stond met de 2-1 voor Waterwijk gelijk vast.