Storm Berghammer

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Vandaag de pittige wedstrijd tegen AFC MO15-1, de teams in de poule van de najaars competitie zijn allemaal erg aan elkaar gewaagd.
De eerste minuten, wat wel erg lang duurde voor mijn gevoel waren voor de meiden van AFC, ze kregen dan ook de eerste beste kansen met af en toe een goede uitbraak van de Waterwijk meiden, maar echt goede kansen konden er in de 1ste helft niet gecreëerd worden en we gingen dan ook met 0 - 0 de rust in.

De 2de helft starten weer pittig, beide teams deelde hier en daar een tikje uit, werd er getrokken aan het shirtje/broekje, het was duidelijk dat beide teams wilde winnen. Een mooie aanval van AFC kon niet worden gestopt door de meiden van asc Waterwijk aiiiiii 0 - 1 maar voor dat ik het doelpunt genoteerd had kwam de bal van uit de verdediging van de Waterwijk meiden met een mooie pass op Yasmine die vervolgens de bal op snelheid controleerde en een schitterde splijtende pass gaf op Rana die de bal op snelheid meenam en het erg mooi afmaakt! Yessss 1 - 1
Gauw het doelpunt genoteerd, want wowwww wat was het spannend.
De meiden van Waterwijk gingen als team de druk verhogen, waar ze ineens de energie vandaan haalde ik heb geen idee, een schitterend afstand schot van ver buiten de 16 van Elise,yeahhh 2 - 1
Door de druk van de Waterwijk meiden kwam AFC niet echt meer aan voetballen toe, ze moesten natuurlijk ook even de 2 doelpunten verwerken die binnen 5 minuten gemaakt werden door de toppers van Waterwijk, maar die zeker niet meewerkte aan het verwerkingsproces een droge knal van Lori ook van buiten de 16 kon de keeper van AFC niet keren ondanks dat ze nog wel aan de bal zat, 3 - 1 klasse. Als team gestreden en de winst gepakt! TOPPERS!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!