Facebook Toestaan Niet toestaan

Bekerwedstrijd maandag 10 september 19.00 uur Waterwijk MO17-1 - SV DIOS MO17-2 4-0

Waterwijk MO17-1

4 - 0

DIOS sv. MO17-2

Emily Eijpe (schot)
25'
60'
66'
Frankey van Bochove (vrije trap)
67'

Competitie

Groep 2 29

Datum

10 september 2018 19:00

Accommodatie

Onbekend

Vanavond spelen wij de derde wedstrijd in vijf dagen. Alles piept en kraakt maar iedereen die kan voetballen die is er. Alleen Sylvana en Tessa zitten nog in de ziekenboeg maar de berichten zijn goed, zij komen er aan. We kunnen fijn op veld 5 spelen omdat de andere meidenteams bereid waren om een keer op een andere plek te trainen, bedankt hiervoor!

We beginnen aan de wedstrijd en het is direct duidelijk, hier valt iets te halen. Niet dat wij gelijk fantastisch spelen hoor. Ouderwets hotseknotse voetbal met veel foute passes en heel veel ballen door de lucht.  Maar wij zijn wel steeds in de aanval en een paar keer dichtbij een doelpunt. DIOS komt niet veel over de middenlijn en dat proberen wij zo te houden. Komt er dan geen doelpunt. Jazeker wel. In de 25e minuut krijgt Emily de bal lekker aangespeeld en zij schiet de bal prachtig in het doel, 1-0! Zou dat de bevrijding zijn, komen we nu los? Nog niet.

Met 1-0 de rust in.

Tijdens de rust spreekt onze kersverse aanvoerdster nog even haar tevredenheid uit. Volgens haar gaat het allemaal prima en doet iedereen haar best. En dat is ook zo maar we zetten toch nog even wat puntjes op de i. Het moet veel meer over de grond en we moeten wat feller op de bal. Gaan we doen!

En we doen het ook. We beginnen lekker te combineren, krijgen daar ook de ruimte voor, en er vallen bijna een paar doelpunten. Dan pikt Chyenna de bal op net buiten de zestien. Zij gaat een mannetje voorbij, en nog een mannetje voorbij, nog maar een mannetje voorbij en dan nog één. Maar hé, dat was de keepster, het staat 2-0! Zes minuten later een aanval over rechts. Janna heeft het de hele avond al geprobeerd maar eindelijk treft zij het doel met een schot, het is 3-0! Eén minuut later krijgen wij een vrije schop op links, ongeveer 20 meter van het doel. Frankey neemt een goeie aanloop, raakt de bal heerlijk en met een mooie boog vliegt de bal over de keeper, 4-0! Werkelijk een prachtige vrije trap. Het feest is compleet en nu is het een kwestie van rustig uitvoetballen. We krijgen nog wel een paar goeie kansen maar deze worden niet meer benut. Het is gedaan.

Een lekkere wedstrijd op een heerlijke voetbalavond. Goed veld, veel publiek, prima scheidsrechter en een leuke wedstrijd, wat willen wij nog meer? Nou, even een paar dagen rust zou lekker zijn.  Dat kan. Even lekker bijkomen en dan pakken we donderdag de training weer rustig op.