Buitenboys MO17-1 - Waterwijk MO17-2 zaterdag 2 december 2017 13.00 uur 2-4

MO17-2, 2e klasse 9

2 december 2017 13:00

Onbekend

Ondanks de voor ons barre weersomstandigheden, ze hadden bij Buitenboys het veld te laat uit de vriezer gehaald, gingen we met goede moed aan de slag. Met goede moed want vandaag hadden wij voor het eerst ons nieuwe roze tenue aan en ook onze nieuwe trainingspakken mochten vandaag voor het eerst gedragen worden. Dames, jullie zagen er prachtig uit!!!
De scheidsrechter floot voor het begin, een steekbal op Cheyenna en huppekee, al na 1 minuut was het 0-1. Dat ging lekker! Maar misschien toch iets te vroeg gejuicht want Buitenboys kwam goed terug en in de 11e minuut 1-1 en vrier minuten later de 2-1. Dat viel tegen. Toch hadden we langs de kant het gevoel dat het eigenlijk niet mis kon gaan vandaag. Veel kansen en een paar keer net langs het doel geschoten. Twee minuten voor de rust kregen wij een corner. Goed gegeven door Larissa en in het gerommel vóór de goal maakte Buitenboys hands, penalty! Dat was een klusje voor Emily. Een mooie aanloop, een prima schot in de rechter bovenhoek en hangen, 2-2!!
Toen maar even de warme kleedkamer in. Even opwarmen, bekertje ranja erbij en de tactiek voor de tweede helft bespreken. Er werd afgesproken dat we wat feller op de bal zouden spelen, op buitenspel zouden letten en van afstand gingen schieten op het doel. Zo gezegd, zo gedaan. Buitenboys is de tweede helft bijna niet meer op onze helft geweest, wij waren constant in de aanval. We kregen diverse kansen maar pas in de 76e minuut was het raak. Een harde poeier van Larissa en het was 3-4!! Drie minuten later een soort voorzet/schot op het doel van Janna en de punten waren binnen, 2-4!!
Een mooi resultaat om trot op te zijn. Na twee weken geen voetbal hebben jullie het weer lekker opgepakt. Ook de ouders bedankt voor jullie support, het was koud maar volgens mij ook heel gezellig langs de kant. Maandag de presentatie van de nieuwe tenues bij de club, zorg dat je er bij bent!! Fijn weekend!!
Topscorers: Emily 15, Chyenna 12, Janna 5, Larissa 3, Amber 1, Ilse 1, Lotta 1, Robin 1 en Tessa 1.