Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

JO10-6 verslaat De Dijk

26 juni 2021 17:00


In hopelijk de laatste regiocup wedstrijd ooit wist de JO10-6 te winnen van De Dijk.

Frank de Boer valt ons (bijna) dagelijks lastig met in welke opstelling het Nederlands elftal zal gaan spelen. Wordt het 3-5-2 of 4-3-3 of ?

Daar heeft de JO10-6 helemaal geen last van, gewoon puur op zijn Nederlands zoveel mogelijk aanvallen en wel in een 1-3-3 opstelling.

In zomerse omstandigheden met de ouders langs de lijn en een brandende zon op de koppies konden beide teams zich heerlijk voetballend uitleven op veld-2.  De eerste de beste aanval met een afstandsschot op doel leverde meteen zowaar een doelpunt op voor De Dijk, 0-1.

Onze jongens schrokken niet eens maar hadden nog een hele wedstrijd minus 30 seconden om hier wat aan te doen. En dat deden ze ook. Voor rust werd de stand al omgezet in een 4-2 voorsprong in een helft waarin beide teams de nodige kansen kregen om er een korfbalscore van te maken.

Na rust werd de score vakkundig uitgebouwd naar een puike 7-2 overwinning. De Dijk probeerde nog wel alles of niets maar dat zette (cliche) geen zoden aan de dijk.

Een welverdiende overwinning voor onze JO10-6 en nu tijd voor eventjes vakantie en daarna de voorbereiding voor een echt voetbalseizoen in september.

Voor foto's klik hier.

ww-dijk-46.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!