Facebook Toestaan Niet toestaan

JO17-4 verslaat GeuzenMiddenmeer

1 maart 2020 18:45

Door deze overwinning klimt JO17-4 naar de 2e plaats in de competitie.

Er stond een ouderwetse harde Kruidenwijkwind over ASC Waterwijk veld-2. De vraag was welk team kan hier het beste mee omgaan aangezien deze wind absoluut invloed zal hebben op de wedstrijd.

Onze jongens speelden in de 1e helft met wind tegen en moesten daar zeker even aan wennen omdat tegen de wind in de bal laag gehouden moet worden om resultaat te kunnen boeken. Tegen de tijd dat de jongens de grip op de wedstrijd begonnen te krijgen stonden ze al wel achter met 0-1. Een harde schuiver met wind mee kreeg extra vaart en onze keeper van kansloos.

De JO17-4 ging daarna steeds beter voetballen en zorgvuldig de combinatie zoeken wat de nodige kansen en 3x verdiende mooie doelpunten opleverde.

Rust 3-1 waar niets op af te dingen was.

Na de rust hadden onze jongens de wind mee. Meestal is het dan rammen op het doel maar de JO17-4 bleef keurig voetballend naar oplossingen zoeken wat de nodige kansen opleverde. Het uitstekende spel werd beloond met nog eens 3x fraaie doelpunten en een lucky.
En ja de bal ging ook wel eens over of werd te hard gespeeld waardoor de bal over de achterlijn ging.

GeuzenMiddenmeer kwam er bijna niet meer aan te pas en als het dan eens gevaarlijk werd stond daar de stabiele achterhoede inclusief keeper op zijn plaats.

Verdiende 7-1 overwinning en daarmee doen onze jongens bovenin mee in de competitie.