Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

E.R. MO13-1 verslaat 's Graveland

30 november 2019 19:00


Prachtige voetbaldag, zonnige herfstdag, nauwelijks wind en op echt gras, veld-4, je favoriete sport beoefenen. Wat wil je nog meer, behalve 3 punten dan? Nou .... de topscoorsters zoals op de website vermeld eens in actie zien

In oktober hadden de meiden al eens gewonnen van 's Graveland maar dan voor de beker. Gezien de stand en uitslagen in de competitie staat de MO13-1 ruim boven 's Graveland en een overwinning zou logisch zijn, maar ja dan moet je dat nog wel even doen.

De gehele wedstrijd was onze MO13-1 de bovenliggende partij maar 's Graveland bleef wel knokken voor een goed resultaat en voor een counter doelpunt. Ze kregen ook hun kansjes maar scoren is een ander verhaal. Onze meiden kregen meerdere kansen en volgens mij hebben al de 'topscoorsters' er weer een doelpuntje bij.

De ruststand was 3-0 en de eindstand werd 5-0. 

Een verdiende overwinning met bij vlagen heel goed verzorgd voetbal maar toch ook regelmatig speelsters  'op de solotoer' terwijl een 1-2-tje toch zo eenvoudig is. Tegen deze tegenstander geen probleem maar straks tegen Ouderkerk en Eemnes (nog in gevecht voor najaarskampioenschap met Diemen) kan dat wel degelijk moeilijkheden gaan opleveren.

Lekker doorgaan zo en waarschijnlijk een klasse hoger in de voorjaarscompetitie?

Succes volgende week tegen Ouderkerk.

(Klik op de foto voor fotoalbum)voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!