Prima partij JO12-3

26 mei 2019 10:00

De JO12-3 speelde tegen Sporting Almere om de 2e plaats in de competitie.

De jongens stonden 2x punter achter op Sporting Almere. Bij winst zouden ze op de 2e plaats eindigen achter kampioen Altius. Dus er stond wel degelijk iets op het spel naast het winnen van de Almeerse derby natuurlijk.

Beide teams begonnen goed aan de wedstrijd en van enig krachtsverschil was geen sprake. Toch kwam Sporting Almere op een 0-2 voorsprong in de 1e helft, gewoonweg simpel omdat ze een paar van hun kansen beter benutten. Onze jongens hadden ook (hele) goede kansen maar de bal wilde er niet in.

Direct in de 2e helft scoorde Sporting Almere de 0-3 en de wedstrijd leek gelopen, dat dacht Sporting Almere ook en zij filosofeerden al over een grote uitslag. Maar als zo vaak geeft een Waterwijk team natuurlijk nooit op en met 2x doelpunten vlak achter elkaar was er weer van alles mogelijk. Maar ondanks de goede kansen lukte het niet meer om de verdiende gelijkmaker te scoren.

De JO12-3 is dus op een uitstekende 3e plaats geeindigd in de competitie. Het is een mooi team met goed verzorgd voetbal. De afwerking ging vandaag dan wat minder soepel maar met 79 doelpunten in 10 wedstrijden weten we dat het wel goed zat. Kampioen werd Altius dat slechts 1x gelijk speelde ... en jawel ... tegen onze JO12-3.

Top voorjaars competitie gedraaid en we wensen jullie succes op de toernooien.