Facebook Toestaan Niet toestaan

JO12-3 pakt opnieuw de winst

23 februari 2019 18:00

JO12-3 wist ook de 2e wedstrijd in de voorjaars competitie ruim te winnen.

De JO12-3 was in de najaarscompetitie jammer genoeg veel te hoog ingedeeld wat leidde tot fikse nederlagen in zowel de beker als de competitie. Met 12 nederlagen op rij (en geen enkel punt) zou je denken dat de moed wel in de schoenen zou zinken van de boys maar niets is minder waar.

In de nieuwe voorjaarscompetitie werd direct de 1e wedstrijd gewonnen van Huizen met 6-3. Dat smaakt naar meer en deze overwinning was heel goed voor het zelfvertrouwen.

Vandaag stond FC Almere op het programma. Vanaf het begin werd er goed gespeeld. Veel en goed overspel, goed kijken waar de bal heen moet, breed staan, druk zetten en zo goed mogelijk verzorgd voetbal spelen. De voorzetten kwamen er van de flanken maar de afwerking was niet altijd even gelukkig.
Waterwijk was de betere partij en kwam terecht op een 3-0 voorsprong met rust terwijl onze keeper bijna niets te doen had.

Na rust werden er nog diverse doelrijpe kansen jammer genoeg om zeep geholpen maar achterin stond het goed en werden er nauwelijks kansen weggegeven. Wel konden de boys er nog 2x goals inprikken.

Eeen dik verdiende en fraaie 5-0 overwinning was het eindresultaat, super gedaan boys!
Op naar de volgende wedstrijd tegen koploper 'sGraveland.