Facebook Toestaan Niet toestaan

Cambuur Leeuwarden O17-1 - Waterwijk O17-1, 2-2 (rust 1-1)

19 november 2018 18:45

Na een reis van 130 kilometer kon de wedstrijd tussen de nummer drie en de nummer vijf van de tweede divisie West 1 starten.

Cambuur is er natuurlijk alles aan gelegen om te promoveren als BVO en Waterwijk doet het gewoon heel erg goed.

Met in het vooruitzicht dat de komende wedstrijden tegen de top uit de divisie is, was dit een echte graadmeter.

De wedstrijd ging gelijk op maar toch wist Nigel Mathilda in de 21
ste minuut de 0-1 te scoren voor Waterwijk.
Cambuur werd sterker en wist vlak voor rust de 1-1 te scoren.

Cambuur begon goed aan de 2
e helft en In de 56ste minuut scoorde Cambuur de 2-1. Een minuut na de 2-1 stond de 2-2 al op het scorebord. Weer was het Zakaria Fatihi die belangrijk was en de gelijkmaker scoorde.

Ondanks wat speldenprikken bleef de stand 2-2 en kon Waterwijk naar huis met in ieder geval een punt in de tas.

Volgende week spelen wij weer thuis om 13:00 uur tegen koploper Quick uit Den Haag.