Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Helden van ASC Waterwijk

23 januari 2018 15:15


Wie kent er niet de voetbalplaatjesboeken van vroeger met daarin de helden van je favoriete clubs? Onze sponsor Jumbo in Waterwijk biedt ons als club de kans om mee te doen aan een voetbalplaatjesboek-actie waarin iedere speler zelf de held is.

Wat houdt dit precies in? Van elke speler wordt een foto gemaakt die op een team-pagina in het verzamelboek komt. Elke speler krijgt het boek t.w.v. € 4,95 via Waterwijk van de Jumbo en kan door voor € 10,00 boodschappen te doen een zakje met plaatjes verkrijgen.

De actie bij de Jumbo start op 14 maart, vanaf 8 maart zullen de boeken via de coördinatoren en teamleiders worden uitgedeeld.

Maar voordat het zover is moet natuurlijk nog iedereen op de foto worden gezet. Bij een club met zo’n 1355 spelende leden geen kleine klus!

We hebben daarvoor een schema gemaakt waarin voor elk team ruimte is om de foto’s te laten maken (de foto’s worden door een fotograaf genomen). We starten met het maken van de foto’s aanstaande woensdag 31 januari om 16:00 en hopen op zondagavond 4 februari daarmee klaar te zijn.

Morgen wordt via de coördinatoren een lijst verspreid met daarop de tijden waarop PER TEAM de foto’s genomen worden. Afhankelijk van de grootte van het team is daarvoor 10, 15 of 20 minuten ingeruimd, dus het is belangrijk dat het team op tijd aanwezig is. Vanwege de enormiteit van de organisatie is het helaas niet mogelijk om van het schema af te wijken.

Vanzelfsprekend worden de foto’s gemaakt van elke speler in het blauw-witte Waterwijk tenue!

Om problemen achteraf te voorkomen moet voor ieder kind onder de 18 een handtekening worden gezet ter goedkeuring van het plaatsen van de foto in het verzamelboek. Zonder handtekening wordt er geen foto gemaakt. Het is dus belangrijk dat ouders / verzorgers aanwezig zijn bij het maken van de foto. Ook de volwassen spelers moeten een schriftelijke toestemming geven voor het gebruiken van de foto. Hiervoor zijn lijsten per team aanwezig, die ter plekke getekend kunnen worden.

Mocht je individueel of als team niet met de actie mee willen doen, geef dit dan door aan de coördinator van de leeftijdscategorie. 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!