Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Liveblog van je wedstrijd

23 januari 2018 12:45

Website beheer

Met de Liveblog functionaliteit op de ASC Waterwijk mobile app van VoetbalAssist kun je iedereen op de hoogte houden van de gebeurtenissen tijdens de wedstrijd.

De VoetbalAssist app van ASC Waterwijk is gratis en kan gedownload worden bij:
- app store - Android - Google Play
- app store - IOS - iTunes-apple

Ga op je mobiel in de app naar het programma overzicht en kies een wedstrijd

Er wordt een soort wedstrijd affiche getoond. Wanneer de wedstrijd over minder dan 15 minuten zal aanvangen of wanneer de wedstrijd reeds is begonnen, zal bovenaan de pagina een knop worden getoond waarmee de liveblog kan worden gestart/gevolgd.


Liveblog volgen

U krijgt de liveblog te zien.

Als gebruiker van de app heeft u in dit scherm de mogelijkheid om gegeven input te 'flaggen'. Dit kan onjuiste informatie betreffen, maar dit kunnen ook ongewenste berichten zijn.

Wanneer 5 unieke app gebruikers een bepaalde input flagt, zal deze uit de liveblog verdwijnen.


Input toevoegen

Met de toevoegen-knop heeft u de mogelijkheid om input te geven.

Berichtje: Hiermee kan een losse tekst getypt worden, bij voorkeur zo kort mogelijk.

Foto: Hiermee opent de camera en kan er een foto worden gemaakt en worden gepost.

Tussenstand: Spreekt voor zich. Hiermee kan de huidige score worden doorgegeven.

Doelpunt: Eerst kiest u voor welk team u een doelpunt wilt doorgeven. Naast type doelpunt en de minuut van het doelpunt kunt u ook aangeven wie het doelpunt scoorde. Door te typen kan worden gezocht in de teamledenlijst welke in het cms bekend is en vervolgens kan een persoon worden gekozen.

Als laatste wordt gevraagd om de tussenstand die hoort bij het door te geven doelpunt. Dit is belangrijk om voor alle doorgegeven doelpunten input te weten wat bij elkaar hoort. Doorgegeven doelpunten, kaarten en wissels worden op een slimme manier bij elkaar gezocht en ook echt als doelpunten, kaarten en wissels voor de wedstrijd verwerkt. Deze worden voor u als beheerder zichtbaar wanneer u de wedstrijd opzoekt in het cms.

Kaart: Eerst kiest u voor welk team u een kaart wilt doorgeven. Naast het type kaart en de minuut van de kaart kunt u aangeven wie de kaart kreeg. Door te typen kan worden gezocht in de teamledenlijst welke in het cms bekend is en vervolgens kan een persoon worden gekozen.

Wissel: Eerst kiest u voor welk team u een wissel wilt doorgeven. Naast de minuut van de wissel kunt u opgeven welke speler uit het veld ging en welke werd ingebracht. Door te typen kan worden gezocht in de teamledenlijst welke in het cms bekend is en vervolgens kan een persoon worden gekozen.

Pushbericht wanneer liveblog is geopend en bij ieder doelpunt van favoriete teams

Gebruikers kunnen in de instellingen van hun app kiezen welke de favoriete teams zijn en of ze daarvoor liveblog push notificaties willen ontvangen.

Als de gebruiker dit aanzet wordt een push notificatie ontvangen wanneer een liveblog wordt geopend en bij het doorkomen van ieder doelpunt voor wedstrijden van de favoriete teams.

Normen en Waarden
We gaan er vanuit dat een ieder zich houdt aan de normen en waarden zoals deze van toepassing zijn bij ASC Waterwijk en dus ook op de Liveblog. Bij overschrijding van deze normen en waarden zal dit onderzocht worden en zullen passende maatregelen genomen worden.

Bron: Website beheer

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!