Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Verbouwing / parkeerplaats

17 januari 2018 13:15


Zoals tijdens de jaarvergadering is aangegeven, start de gemeente in voorbereiding op de verbouwing op ons verzoek eerst met een uitbreiding en andere indeling van de parkeerplaatsen.

In de nieuwe situatie zullen er uiteindelijk 285 parkeerplaatsen beschikbaar zijn. 

De aannemer is al begonnen met de aanleg van de parkeervakken en zal dit, hopelijk nog voor het eind van de maand, afronden. Dit houdt mede verband met de weersomstandigheden En die zijn nu niet zo best helaas. 

Links van de weg die voor van Rhenen langsloopt is de gemeente ook bezig met de aanleg van een bouwweg, waar het zwaar materieel voor de verbouwing straks overheen gaat rijden. Daarvoor zijn bomen gekapt en is de sloot naast veld 3 dichter bij het veld komen te liggen.

Verder is met de gemeente afgestemd dat de nieuwe tijdelijke ingang naar het parkeerterrein, later wordt voorzien van een klinkerverharding. Dit houdt in dat zowel wij, als van Rheenen, deze weg kunnen gaan gebruiken als toegang tot het sportpark. Hiermee zijn we "verlost" van de smalle weg voor van Rheenen langs. Gelukkig ziet de gemeente in dat dit voor alle gebruikers de beste oplossing is en hebben ze hierin met ons willen meedenken.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!