Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Waterwijk bovenbouw

17 december 2017 8:45


Het is winterstop voor de Waterwijk jeugd.
Nu mijn eerste half jaar als HJO bovenbouw selecties er op zit, even een stukje scorebord journalistiek.

Na het vertrek van vriend Emiel van Gemert als HJO hebben Jannis van der Lijcke(HJO), Ruud van Pelt (HJO onderbouw) en ik het opgepakt.
Het vorige seizoen eindigde voor de bovenbouw met 3 kampioenschappen en de daarbij horende promotie voor de O19-1, O17-2 en O15-1 en 1 degradatie na nacompetitie voor O17-1 allesbehalve saai.
Op dit moment doet de O19-1 van Jannis van der Lijcke het wisselvallig in de 4e divisie, maar met maar 5 tweede jaars is dat niet gek. Lynel Lemmert speelt zelfs al vast in de zaterdag 1 van Waterwijk, de trotse koploper. Anderen hebben hun opwachting al gemaakt in zondag 1 en zaterdag 1.
De O17-1 onder trainer Chedric Seedorf staat bovenaan en hoopt de weg terug naar de 2e divisie weer in te zetten. Dit gaat de laatste weken met wisselend spel, maar de punten worden gepakt.
O17-2, het team van trainer Romano Griffith, had het moeilijk met alleen maar eerste jaars in de hoofdklasse, maar pakt de laatste weken veel punten. Zoals voorspelt, zou ik bijna willen zeggen over deze talentvolle lichting.
De O15-1 met trainer Zouhair El Yaakoubi speelt tweede divisie tegen gerenommeerde tegenstanders. Deze lichting heeft het meest “last” van de BVO’s en KNVB, aangezien regelmatig spelers uitgenodigd worden. Door blessures en afwezigheid worden er spelers van O14-1 gebruikt, die het fantastisch doen.
De O14-1 is het laatste team onder mijn verantwoording. Zij stonden ongeslagen bovenaan, maar trainer Alfons Meijer moet de laatste weken regelmatig spelers missen waardoor er punten gemorst werden. Maar ook hier zit genoeg talent in.
O15-1 en O14-1 overwinteren in de beker.
Al met al goede prestaties die niet onopgemerkt zijn gebleven.
Scouts van KNVB, Ajax, Almere City, FC Twente, FC Utrecht, De Graafschap en meer komen regelmatig vragen en kijken naar spelers.
Menig uitnodiging wordt verkregen en stages worden er gelopen.
Bij deze wil ik iedereen bedanken voor de inzet bij Waterwijk, want in een vereniging doen wij het samen.
Hopelijk tot op de Wintercup en anders wens ik u en uw naasten fijne feestdagen en op naar een top 2018!
Ben Vis
HJO bovenbouw selecties
Bron: Ben Vis

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!